ΔΙΑΘΕΣΗ-ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ-ΕΓΓΥΗΣΗ

Αποστέλλουμε τις μοτοσυκλέτες μας σε όλη την Ελλάδα

Γίνεται χρηματοδότηση με χρήση πιστωτικών καρτών και μέχρι 12 άτοκες δόσεις.Τηλεφωνήστε μας στο 2115705711

Αποκτήστε τις μοτοσυκλέτες μας με 48 μηνιαίες δόσεις των 27€ ανά 1000€ δανειζομένου κεφαλαίου. Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδικασία σύνταξης του φακέλου για τη αίτηση χρηματοδότησης και διεκπεραιώνουμε όλες τις απαραίτητες εργασίες για λογαριασμό σας.

Παίρνοντας αφορμή από τις ερωτήσεις αρκετών φίλων στα ηλεκτρονικά κοινωνικά δίκτυα και αλλού, θα θέλαμε να σχολιάσουμε τα παρακάτω:

Οι μοναδικές χώρες που μπορεί σήμερα να κατασκευάζεται μια μοτο/τα μικρού κυβισμού ανεξάρτητα από το ποιά μάρκα έχει στο ντεπόζιτο είναι η ΚΙΝΑ και η ΙΝΔΙΑ. Μόνο εκεί υπάρχουν εργοστάσια που κατασκευάζουν μοτο μικρού κυβισμού σε άριστη ποιότητα (αποδεκτή και συμβατή με τα στάνταρντς της ΕΕ) σε ανταγωνιστικές τιμές (γιατί για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται και οι ανάλογες ποσότητες παραγομένων μοτοσικλετών). Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι οι μεγαλύτεροι Ευρωπαίοι κατασκευαστές παράγουν τις μοτοσυκλέτες τους εξ'ολοκλήρου ή εν μέρει σε αυτά τα εργοστάσια.

Ένα άλλο σημείο είναι ότι δεν πρέπει να ταυτίζουμε την μαζική παραγωγή και διάθεση (από τους εμπόρους) παπιών και scooter η οποία εκ των πραγμάτων δεν επιτρέπει τον ενδελεχή έλεγχο πριν την παράδοση, με την παραγωγή και διάθεση πραγματικών μοτοσικλετών που έτσι κι' αλλιώς πωλούνται σε πολύ μικρότερες ποσότητες.

Πέραν τούτου η εταιρία μας εφαρμόζει ένα σύστημα Τελικού Ποιοτικού Ελέγχου (FQC), πριν την παράδοση, όπου και συντάσσεται φύλλο ΠΕ, που ακολουθεί τη μοτοσικλέτα κατα την περίοδο της εγγύησης και μετέπειτα, κάνουμε ότι χρειάζεται για να χαίρεστε την ATHENSVILLE σας για πολλά-πολλά χρόνια.

https://sites.google.com/site/emclassicline0/5-certifications/1994.jpg